Anne Spit Meubelstoffeerderij

Na het afronden van een vierjarige opleiding tot meubelstoffeerster aan het “Hout- en Meubileringscollege”, heb ik de opleiding Beeldende Vorming aan de “Hoge School van de Kunsten”, te Amsterdam gevolgd.
Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij gerenomeerde ambachtelijke meubelstoffeerderijen, die zich primair richten op de klassieke stoffeerwijze.
Om mijn passie voor het vak meer vorm te geven, heb ik sinds januari 2008 mijn onderkomen gevonden bij “De Meubelrestauratoren”.
Door de samenwerking met dit restauratieatelier kunnen wij een totaalpakket bieden van restauren en stofferen.
Elk meubel vereist een andere aanpak. Aan de hand van het meubel en in overleg met de klant maken we keuzes, waarbij we trachten tot een goede prijs/kwaliteit verhouding te komen.
Het is mijn doelstelling om uw meubel een tweede leven te geven en terug te brengen in zijn orginele staat, waarbij ik gebruik maak van hoogwaardige materialen. Zo kunt u na herstoffering nog lang van uw meubel genieten!

spit_stoel2

spit2

Bedrijfsnaam Anne Spit Meubelstoffeerderij
Contactpersoon Anne Spit
Adres Rustenburgerstraat 285
Postcode 1073 GD – Amsterdam
Mobiel 06-41519338
E-mail info@annespit.nl
Website www.annespit.nl
Openingstijden Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 11.00 – 17.00
Dagelijks op afspraak