KLAPKLAPROOS

KLAPKLAPROOS is een bloemenatelier waar boeketten op maat gemaakt worden voor culturele locaties, premières, prijsuitreikingen, festivals, diners, bruiloften en andere evenementen. Er wordt gewerkt met veel verschillende bloemen van het seizoen in een vrije signatuur; feestelijk, wild doch chique, kleurrijk en een tikje theatraal. Maar ook voor ingetogen bloemen ter afscheid en troost is dit het juiste adres.
Eva Schneider begon KLAPKLAPROOS aanvankelijk met originele ‘applausboeketjes’ voor theaterpremières, in de loop der jaren werden de opdrachten groter en weelderiger en richt het bedrijf ook evenementlocaties in met bloemstukken en arrangementen van allerlei formaten, planten en groen.

KLAPKLAPROOS levert aan diverse podia en culturele instellingen, bedrijven, horeca, bruidsparen en particulieren. Een reguliere bloemenwinkel is KLAPKLAPROOS niet, maar voor liefhebbers van één mooie bos of een paar losse bloemen staan de deuren van het bloemenatelier regelmatig open.
KLAPKLAPROOS past bij elk applaus, budget, locatie en gelegenheid. Kom gerust binnen voor meer informatie of een boeket.

 

Bedrijfsnaam
KLAPKLAPROOS (bloemenatelier)
Contactpersoon
Eva Schneider
Adres
Van Ostadestraat 176-sous
Postcode
1072XN Amsterdam
Werkplaats
Van Ostadestraat 176-sous
Postcode
1072XN Amsterdam
Mobiel
06 11 04 58 66
E-mail
Website
Openingstijden
Op afspraak