Harrie de Fotograaf

Fotografie is een ambacht dat relatief jong is, nu zo’n 200 jaar. Harrie voelt zich vooral ambachtsman en ziet zijn vak ook zo: je kent je gereedschappen, je weet hoe ze te gebruiken zodat goede resultaten verzekerd zijn.

Wat zijn de specialisaties?

In de studio met producten, product- en reclamefotografie. Harrie houdt van uitdaging en moeilijk te realiseren fotoprojecten. Bijvoorbeeld:
• Technische fotografie: Glanzende en doorzichtige objecten (denk aan glaswerk, juwelen, horloges, smartfones, consumentenelektronica)
• Conceptuele fotografie. Bijv: de klant wil een reeks zeven zwart/wit foto’s over Amsterdamse studenten en ‘de zeven doodzonden’ Hoe specifieker de vraag van de klant hoe leuker de opdracht.

Wie zijn de klanten?

klok-harrieVooral bedrijven. Het varieert van kleine zelfstandigen tot grote multinationals. Vaak hebben bedrijven ook foto’s nodig voor hun website en dan willen ze naast hun producten ook de mensen en de werkplaats in beeld gebracht hebben. Voor dit soort fotografie kunt u ook bij Harrie de Fotograaf terecht.
Vaak wordt het ambachtelijke van de fotografie onderschat en dat is jammer. Naast de kwaliteitsproducten die bedrijven maken is passende fotografie noodzakelijk voor een gezond bedrijf om consistent te zijn in zijn eigen communicatie en uitingen.
Voor vragen en uitdagende voorstellen neem contact op met Harrie de Fotograaf.

HarriedeFotograaf

Bedrijfsnaam Harrie de Fotograaf
Contactpersoon Harrie van Kessel
Adres Burg. Tellegenstraat 57 hs
Postcode 1073 KB Amsterdam
Telefoon 020 777 4590
Mobiel 06 2419 0055
E-mail harrie@harriedefotograaf.nl
Website www.harriedefotograaf.nl
Openingstijden Op afspraak